SNACKBAR & RESTAURANT DE WOLF

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2906 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Snackbar & Restaurant De Wolf. Meer weten? Ontdek meer

14 jun 2024 om 17:13 Ik kom er altyd echt goed daarzo alyyd vriendelijk die mensen daar echt top dat meen ik echt ik kom er graag
10 jun 2024 om 21:16 Geen klachten
10 jun 2024 om 7:02 altijd goed eten bij De Wolf
9 jun 2024 om 21:01 Ik kom er altyd en bezorging is altyd toppie dat meen ik echt eten is altyd toppie
9 jun 2024 om 19:57 Altijd goed, lekkere krokante patat, zowel ras en als gewone! Bestel er vaker, nooit slecht eten gehad
8 jun 2024 om 23:45 Ik kom er heel vaak en het eten is altyd toppie vind ik dan dus ik bestel ook dan omdat ik weet dat het goed is
25 mei 2024 om 6:14 Aardappelschijfjes waren heel lekker behalve de kip,de kip was aan de buitenkant gaar maar aan de binnenkant was op veel plekken niet gaar.ik heb behoorlijk veel buikpijn gekregen en ook overgegeven. Dit was de laatste keer dat ik heb besteld hier.
19 mei 2024 om 20:49 Kwaliteit van het eten is zeer slecht. Smaakloze burger.
11 mei 2024 om 10:36 HELE snelle bezorging... En de bezorger was aardig. Normaal is het eten altijd wel goed van De Wolff maar de hamburgers vond ik mwa.... Volgende keer toch maar weer iets chinees van ze bestellen. Dat is altijd goed van hun.
8 mei 2024 om 15:44 Zoals altijd enorm tevreden. Snelle bezorging, consistent en vriendelijk!
5 mei 2024 om 20:33 Was lekker alleen jammer dat er over de nasie geen sate saus zat als ik dat wist had ik het er bij besteld want nu was de nassie droog vandaar 4 sterren
21 apr 2024 om 19:16 Ik vond de patat iets te slap.